Klienterne siger

Klienterne siger, at de synes, terapien har forbedret deres bevidsthed om sig selv og givet dem større livsglæde. Klienterne kommer hjem med større opmærksomhed på sig selv og en ny forståelse.

Hardtpsykoterapi.dk

Bestil en tid i dag

Kontakt mig på tlf: 28 96 66 77, eller kontakt mig via min kontaktformular.

Her er et udpluk af, hvad de siger om terapien:
Birgitte lykkes på grund af sin naturlige empati, nærvær og forståelse med at skabe en meget stor grad af tillid. En tillid, der er helt afgørende for, at man kan etablere et godt samtaleforløb. Hos Birgitte følte jeg mig i trygge hænder og taget af

Birgitte har ved en stor indsigt formået at få mig til at indse mine reaktionsmønstre og gøre dem forståelige og håndgribelige.””Birgitte er god til at få mig til at arbejde med problemerne og guide og blive med mig på de svære steder.

Samtalerne har hjulpet mig med at få identificeret de virkelige problemer og se angsten i øjnene uden at lade den tage over.
Jeg har lært, hvor vigtigt det er at sige fra og passe på mig selv, hvilket har gjort mig gladere og mere tydelig overfor mig selv og andre.”

Der er kommet mere ro i min sjæl.”

Jeg er blevet meget bedre i stand til at tage beslutninger om, hvad der er godt for mig.

Jeg fik anbefalet Hardtpsykoterapi af en nær bekendt og har ikke fortrudt ét sekund, at jeg tog mod til at kontakte Birgitte.

“Jeg er imponeret over hvor meget mit liv har ændret sig i mere positiv retning takket være din terapi 🙂 Fx var der intet der bare mindede om konflikt da min kæreste var her fra i går aftes til i morges. Både aftener, nætter og morgener fungerer bedre og er hyggeligere. :-)”