Om Birgitte

Jeg har selv haft stort udbytte af at gå i terapi. Det har givet mig bevidsthed om mig selv på godt og ondt. Blevet anerkendt for den jeg er og udforsket dét, der for mig var svært. Gennem terapi kan man lære sig selv bedre at kende og blive bedre til at stå ved sig selv og sine grænser. Det er bl.a. derfor, at jeg synes, det er spændende og berigende at arbejde som psykoterapeut.

Mine værdier er bevidsthed, nærvær og livsglæde. Det er gennem terapien, du får bevidstheden om dig selv, og det er dér, du kan ændre det, der ikke fungerer for dig. For mig er nærvær det vigtigste i psykoterapien. Jeg giver dig nærvær, så du trygt kan åbne dig og se på dét, der for dig er svært. Med terapien kommer livsglæden, som jeg vægter højt, da alle har ret til at føle glæde ved livet.​

Psykoterapeut uddannelse

Jeg er uddannet akademiøkonom, psykoterapeut og parterapeut.

Psykoterapeutuddannelsen
Jeg har taget min psykoterapeutuddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i København.
Uddannelsen tager 4 år, er kvalitetsgodkendt og opfylder alle Socialministeriets kvalitetskriterier. Jeg går i træningsgruppe, hvor vi træner det terapeutiske arbejde. Herudover går jeg løbende i supervision.

Er du interesseret, kan du læse om uddannelsen her

​​Birgitte Hardt Jørgensen

Jeg er født i 1966, gift og har to voksne børn.
Jeg er oprindelig uddannet akademiøkonom og har senest arbejdet i Foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier og som pædagogmedhjælper.

Siden jeg afsluttede min 4- årige Psykoterapeutuddannelse i 2012, har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut og parterapeut .

Jeg er indgået et samarbejde med Gomentor. Gomentor er en portal, hvor du finder, psykoterapeuter og psykologer, der kan hjælpe dig med lige dét du har brug for hjælp til.​

Psykoterapeut
Birgitte Hardt Jørgensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etik

Etik er hvordan, vi tager vare på os selv og andre, og hvordan vi opfører os i det fællesskab, vi alle er en del af. Vi handler altid i forhold til andre, og for mig som psykoterapeut er etikken en vigtig side af mit arbejde.

Jeg ønsker at møde dig præces der, hvor du er lige nu, og at formidle min inderste tro på, at vi alle rummer store evner og kvaliteter.

Jeg overholder altid følgende retningslinjer:

  • Jeg har fuld tavshedspligt.
  • Jeg vil løbende evaluere og høre dig om din mening om behandlingen, og hvad du får ud af den.
  • Jeg vil kun påtage mig arbejde, som jeg i kraft af min uddannelse og erfaring mener mig kompetent til at udføre.