Parterapi i Hørsholm og hele Nordsjælland

Hvorfor gå i parterapi?

Det jeg kan hjælpe med i parterapi er at hjælpe parret til at lytte til hinanden og forstå, hvad det er, de siger og gør mod hinanden, så parforholdet ikke fungerer.

Alle par kan på et tidspunkt have brug for at tale med en udenfor stående. Her er det trygt, at en udenforstående/ terapeuten kan hjælpe med at lytte og forstå/ oversætte det, der bliver sagt mellem parterne. Ofte er det som om, parterne ikke lytter til hinanden eller ikke ser det, der sker lige foran dem.

Uanset om det er små uoverensstemmelser eller de store spørgsmål om relationen skal fortsætte, så er det jo sådan, at hvis den ene part i et forhold har det skidt, så har forholdet det skidt. Derfor kan det, at bruge sin partner i processen, uafhængigt af om det er i forholdet problemet ligger, være værdifuldt. Og det at arbejde sammen om at løse problemet, give en fantastisk dybde og styrke for forholdet.

Vi er altid i relationer med nogen. Parforholdet for mig er et specielt forhold, da man her vælger hinanden til, og det betyder man også fravælger noget.

Betingelser for et succesfuldt parforhold

Når man vælger at være i et parforhold er der 3 betingelser, der skal opfyldes, for at det skal lykkes. Udover at man elsker hinanden,

parterapi Hørsholm Hillerød Nordsjælland

  • skal man udvise interesse for den anden,
  • man skal altid være tilgængelige for den anden
  • overholde aftaler.

Parforhold er hårdt arbejde på den måde at forstå, at man løbende skal pleje det. Parforholdet er ikke en ret, man køber sig til, men noget man gør sig fortjent til.

Små børn, karrierer, urealistiske forventninger, barndommens ”bagage”, manglende tillid og urealistiske forventninger. Der er mange farer, der kan få os til at glemme det, vi engang faldt for. Når nu vi så gerne vil kærligheden og hinanden, er der nogle gange behov for, at vi bliver hjulpet på vej ved hjælp af parterapi. For nogle er det sidste udvej, for andre er det en del af arbejdet for et solidt fundament for et livslangt forhold.

Hvordan foregår parterapi?

Hos mig taler parret direkte med mig og ikke til hinanden i begyndelsen, dvs. jeg danner mig et overblik over hvordan parret taler med hinanden, og hvordan det bliver modtaget. Det hjælper parret til at få en forståelse for hinandens følelser og synspunkter. Jeg er parforholdets ambassadør og ikke på den ene eller den andens side.

Jeg kan ikke garantere, at I bliver sammen, det er kun jer, der kan afgøre det. Jeg kan i så fald hjælpe jer til at gå fra hinanden på en anstændig og god måde, så I begge er vindere.

Den eneste forudsætning I skal opfylde for at få noget ud af et terapiforløb er, at I skal have lysten og modet til at arbejde med jeres parforhold.

parterapi hørsholm, Hillerød, Nordsjælland

Hvis du vil læse mere om parforhold, så klik på linket her og læs min blog.

Bestil en tid til parterapi

Jeg tilbyder parterapi i København, Hillerød, Hørsholm og resten af Nordsjælland.

Kontakt mig på tlf: 28 96 66 77, eller kontakt mig via min kontaktformular.